Go to Top

Mobilslagteri

Vi tilbyder to former for slagtning

  1. Dyrene slagtes på vores godkendte fjerkræslagteri
  2. Hjemmeslagtning af ænder og gæs. Den nye bekendtgørelse gør det nu muligt at få sine ænder og gæs slagtet hjemme uden dyrelæge kontrol. Man skal dog være registret som stalddørs salg.

1. Vores godkendt fjerkræslagteri Aut. Nr. 4991 
Pris for slagtning af:
Ænder 46,- kr.
Gæs 67,- kr.
Uanset antal. det vil sige fra 1 stk. og opefter…
Dyrene bliver tjekket af dyrelæge samt pakket i pose med label med pris og vægt.
Ønsker man papkasse til de færdig slagtet dyr er der en mere pris på gæs 4,- kr. ænder 3,- kr.

Slagtning af:
Kyllinger 26,- kr.
Kalkuner fra 46,- kr.
Ved kyllinger og kalkuner skal der tages ekstra
prøver. Ekstra pris ca. 1.000,- kr.
Så anbefalder vi du har mere end 200 stk.

Udlejning af plukkermaskine
Leje 500,- kr. pr. dag.
Salg fra 5.000,- kr.

Vi er også godkendt til slagtning af Økologisk fjerkræ.

Største plus ved at vælge vores mobile slagteri er at vi kommer ud på ejendommen og udføre slagtningen, dette betyder ingen transport af levende dyr til slagteri. Vi er de eneste i Danmark der kan tilbyde dette.

Vi håber flere ønsker at starte som producent/Gårdbutik af fjerkræ, når vi nu kan tilbyde dette, der er mange forbruger der efter spørger kvalitets fjerkræ som man kan sige er 100% Danske. Som det ser ud nu er der ganske få der slagter ænder og gæs i Danmark, sådan set er vi kun 2 små godkendte slagterier, så det er meget svært/umuligt for en forbruger at købe Danske ænder og gæs til Mortensaften samt Jul. Man kan sige fjerkræet kan godt være opdrætte i Danmark men ikke slagtet her… Kan man kalde det for dyrevelfærd… (Dansk “and” slagtet i Tyskland) er den så Dansk eller Tysk.

Vores mål med slagteriet er at få mere liv på landet. Samt give kvalitets bestemt forbruger mulighed for at købe 100% Dansk fjerkræ, produceret af “små producenter.”

Du er velkommen til at kontakte Os, hvis du ønsker en pris på slagtning eller gode råd til opstart af din egen Gårdbutik.

Tlf. +45 40745252
info@raunsmed.dk